söndag 1 maj 2011

Valborg

Till kvällen på valborgmässoaftonen var det dags för oss att lämna ungdomarnas Lund till förmån för Furulund. Christian hade eldat fart på grillen och vi andra skulle fixa övriga rätter (dubbla efterrätter och ingen förrätt var beställt, men vi ordnade det efter eget veto med nån timmes förvarning) så vinterns skulle fördrivas ordentligt.





Glada miner kring grillen




För att slippa upprepa förra årets turnering i kubb hade Nilsson för säkerhets skull plockat bort gräset. Ordentlig markering. . . . :-)



Gräsmattan ordentligt luftad.



Till kvällen besöktes scoutkårens valborgsbrasa där vi kunde göra upp i porslinskrossning. Sällskapet lyckades med att kasta bort fler bollar än krossade tallrikar. Spelplanen var ju bara 3x3m på ett avstånd av 3m så de trodde de hade felmarginal men där misstog de sig. . . . . Sandra var den enda som lyckades med att krossa en tallrik, och få med sig vinst-muffins.

Senare blev det en hård kamp i spelet Rappakalja. Friska satsningar med varierande resultat och många skratt ledde fram till en övertygande Boberg-seger. . . . . välförtjänt.




/Henrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar