söndag 15 maj 2011

kökshelg


I fredags var det Ballingslöv som fick ett besök och lördagen besökte vi både XXL Lutz och Ikea för att kolla på olika kökslösningar. Färg, form,laminatskivor och spishällar gicks igenom så man blev helt snurrig i huvudet. Blev kanske lite klokare men inte mycket.
Idag gjorde vi vårt alltmer vanliga söndagsutflykt, kolla på visningshus. Visningshuset idag var ett LB-hus classic och vi kollade mer på det eftersom det hade ryggåstak över kök + vardagsrum, något som vi har gjort som tillval på vårt hus. Det var fint. Vi är fortfarande nöjda med det beslutet. Efter visningen åkte vi hem till Mamma och Pappa där vi fikade och gick igenom vår nya husritning in i minsta detalj. Pappa och Henrik mätte, skissade, klurade och ändrade det så nu får det tillbaka och ritas om. igen. men hellre det så vi får det exakt som vi vill ha :)

Har precis kollat hockey, inget roligt alls. Riktigt störigt faktiskt. Lika störigt som att Erik Saade bara blev 3:a igår. Trodde kanske kanske att det skulle bli seger men naj..

// Sandra

1 kommentar:

  1. Ryggåstak är super! Det har vi och jag skulle inte vilja vara utan. :)

    SvaraRadera