söndag 11 oktober 2009

Sverige- Danmark och Cook-a-long


Sverige-Danmark!!



Då var det dags för den viktiga viktiga matchen. Den som vi var tvungna att vinna och vad hände?! och mot dansken!!!  Positiva är att Roland nu avgår och kanske tar ett lag utomlands så att hans hus i Hofterup blir till salu :) 
Tur att vi hade supertrevligt innan match och efter matchen. 
Carina hade ordnat cook-a-long och Anna o Henrik S var först ut och skulle fixa förrätten. 


Så här bra blev den! 
Supergod skagenmacka. För att fixa huvudrätten var det min och Henriks tur att vara i köket. Fisk och skaldjursoppa stod på instruktionerna och vitlöksbröd skulle fixas. Gick galant och alla var glada, nöjda och mätta till matchstart.Första halvlek avklarad och turen hade kommit till Cattis och Tobbe som skulle fixa efterrätt.
marängsviss.. nice.. 

Eftersom alla var så duktiga så fick killarna var sin reflexväst av söta carina.




När Herr o Fru Klöfver gjorde efterrätten fick jag äran att byta blöja och ta på pyjamas.Gick ju hur bra som helst tills Wilmer satte magen i arbete o bajsade ut två dagars mat. Var ju tre år sedan jag bytte blöja på nån så liten så jag gjorde ju missen att inte dra åt så hårt med blöjan över lilla magen och så var den pyjamasen kaputt. 

men här är han fortfarande ren och fin :) 


Klockan 1 på natten tackade vi för oss och åkte till Villa Aquilla för att hämta upp Mor o Far som var på 40-års jubileum för KHK.  På väg hem hörde vi på radion att de varnade bilister på E6 mellan lund och  landskrona för att det fanns en älgtjur vid motorvägen vid Hofterup!! 
spännande spännande


2 kommentarer:

  1. Blev det något möte med älgen =)??

    SvaraRadera
  2. Nä :( Vi stack tom ut till järavallen på söndagen för att springa men ingen älg så långt ögat nådde

    // Sandra

    SvaraRadera