måndag 5 oktober 2009

Kungsbacka helg

Lördagen den 3 oktober åkte röda faran hem till mams o paps för att där få stå i ett garage hela helgen. Familjen Andersson och Familjen Boberg skulle tillbringa helgen hos Föräldrarna Boberg i Kungsbacka.  Efter en mycket regnig bilfärd (vi försökte fika 5 minuter i uppehållsväder, gick ganska bra) så kom vi fram till vårt slutmål. Det blev husvisning av det nya fina torpet och sen gick vi på bebisvisning hos Joel o Jenny. 



Världens sötaste bebis nr 2 heter Hugo Boberg och föddes den 16 september. Jag och Henrik var dagen innan på HM för att välja ut nya fina kläder till Hugo. Fastnade för ett par bruna hängslebyxor, orange body, brunrandig tiggertröja , randiga strumpor och en fantastiskt söt brun  björnmössa. Kunde inte ha blivit bättre än när Jenny utbrast att hon tyckte brunt var jättefint!! två tummar upp ;) Adam fick en storebrorspresent, en leksaks Volvo V70.  Den blev genast utnämnd till Adams snyggaste bil. Bilen klarade krocktestet ganska bra då den efter 5 minuter for rakt nerför trappan till källaren..  


Kvällen tillbringade vi hos Berit och Lennart där det bjöds på en mumsig trerätters middag. När det var dags för läggdags tog Föräldrarna Andersson in på Hilton alias lillstugan och jag och Henrik fick inta vardagsrummet hos Joel o Jenny. 


Söndagen var det mycket bättre väder och det blev bestämt att vi skulle ut o vandra i skogen. Jag hade siktat in mig på att se älgen men han lyste med sin frånvaro ( kanske bäst så ). Skogsvandringen var verkligen en liten utmaning eftersom det inte var som i skåne att man följde markerade träd och gick på en bred stig.. Nä här var det upp på berg, över små bäckar, förbi rävbergen, ner och upp, hit och dit..  en riktig skogspromenad :) 




Efter fika och kaffe tog vi farväl för denna gången och styrde audin mot Åsa o Martin. Vi hade tänkt plussa på Antons och Agnes jultidningsförsäljning några steg och jag och mamma lyckades ganska bra. Tidningar, barnböcker,pysselböcker och dvdskivor beställdes och alla blev glada och nöjda. Efter 371 gosiga kramar från Elsa fick jag och resten av familjen åka vidare ner mot skåneland. 



På vägen hem stannade vi till på Laxbutiken i Falkenberg och åt lite mat. Mamma o pappa bjöd även på lite små söta chokladhjärtan till kaffet för att fira vår bröllopsdag lite extra. 
Vid 19-tiden var vi hemma igen, nöjda och glada efter en härlig helg. 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar