måndag 4 juni 2012

mollys no longer vita rum



Igår var vi på utflykt till staffanstorp för att titta på färg för att måla huset på utsidan. Vitt ska det ju vara men med en viss brytning. OH my god så många olika "vita" färger det finns. Vi gick från kall gråskala till varm beigeskala men noga att det inte ska bli skitvit på väggarna. Efter några timmar så kom vi ut med en liten liten burk provfärg. 
Näver. 
Nu har vi provmålat en planka och det ser lovande ut.. mycket lovande. 
Molly var en ängel i affären och sprang runt och vinkade och lekte med ballongerna som fanns utspridda i affären. När jag var och hämtade henne vid tapethyllan så sprang jag även förbi en liten hylla som hade wallstickers. Klistermärke som man fäster på väggen. Naturligtvis så fastnade jag för den största och dyraste. Har länge kollat tradera efter trädstickers men inte hittat något så då fick det bli att köpa det i en affär. 

Mollys vita rum skulle äntligen få en stänk färg
(även om det var i klistermärkesform)  


Klistermärkena var markerade med nummer och så fick man titta på en pytteliten bild på hur det skulle se ut på väggen. Hade ju varit bra om numren stämde överens med klistermärket.. men icke, så lätt skulle det tydligen inte vara!
Men det var sjukt roligt och till slut var alla 78 klistermärkena uppe på olika platser i rummet. 
Blev väldigt nöjd!






Hoppas målningen av huset blir lika roligt och går lika snabbt.
är tveksam dock.... 

// Sandra 








4 kommentarer:

  1. Kanonfint! Och en go' och glad unge -toppen!

    SvaraRadera
  2. Vilket fint rum du har fått Molly!
    Kram från 

    SvaraRadera
  3. Vad fint rum ni har gjort till Molly!!! Hela ert hur är ju underbart! förutom hantverkarens egensnickrade överliggare till er värmepump.... Ses på lördag!! Kram Stina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack stina! hehe.. en orginalöverliggare är beställd för vi håller med dig om snygghetsgraden på den som de satte dit inte är den bästa ;) ses snart! ska bli skitkul med bröllopet! Kram Sandra

      Radera