torsdag 14 juni 2012

Faster Jenny och Lex på besök


I veckan har vi haft nöjet att ha Jenny och hennes lille Lex på besök några dagar. Vi började med en snabbguidning av huset sen åkte vi alla till Familjen Klöfver för att käka den traditionella EM-pizzan och kolla på fotbollen. Bedrövligt spel och FÖRLUST! herregud! och då hade hela familjen Boberg fått på sig sina sverigekläder men vad hjälpte det!? Det roligaste var att Wilmer och Molly sprang och pussade varandra hela tiden, supergulligt! Så då var det klart. Jag och Cattis planerar redan bröllop om sisådär 25 år ;) 

Under dessa dagar hann vi även med, lunch på långa bryggan, promenad längs strandvägen i Bjärred, grilla, shopping på väla, springtur (henrik och Jenny) och fikabesök hos Carina och Sixten med även Anna och Ellen. 

Molly var väldigt intresserad av Lex och ville klappa och sitta nära men framför allt så var Lex napp väldigt intressant. Hon stoppade den inte i sin egen mun utan den skulle in i Lex mun hela tiden och var där redan en napp så skulle den ut... och in igen. Hon var ju sådär bra på att pricka munnen med nappen så stackars Lex fick vara lite tålig... och det var han verkligen. Snäll och go och han var även väldigt nyfiken på vad Molly höll på med hela tiden. 


sen var det roliga slut och det var dags för Jenny att ta med sig Lex och åka hem. 
Vi saknar de redan... 

// Sandra :) 


'

1 kommentar: