söndag 24 april 2011

ystad igen



I fredags var vi på en utflykt som jag hade sett fram emot jättelänge.
Vi skulle nämligen till ystad och titta på gynningx2. Jag var mest intresserad av Carolinas konst eller egentligen bara intresserad av hennes.
Tavlorna var verkligen jättefina. Följer hennes blogg och där lägger hon ganska ofta upp bilder på sin konst men de är mycket finare i verkligheten. Vilket oxå visade sig då det var röda prickar på nästan varenda tavla. Billigaste tavlan kostade väl ca 40 000 kr och dyraste 78 ooo kr (den var inte såld).



lite kändissmygpaparazzibild som henkemannen tog.


Efter taveltitt och kändisspaning så fikade vi lite på deras uteservering.
1 vanlig kaffe, 1 läsk, 1 räkbaguette och 1 liten liten muffins (delade på maten) gick på hela 145 spänn. Fint ska det vara.
Vi väntade in annika och johan så vi tog en promenad längs havet i det finfina vädret



Efter ytterligare en taveltitt, denna gången med annika och johan, så bestämde vi att vi skulle äta nere i centrum. Väl där höll Henrik på att bli uppäten av påskpyntet :)


Vi gick och gick och gick och tillslut hamnade vi nere i hamnen och hittade efter mycket letande en mysig uteservering. Lite kallt blev det så henrik och johan fick mysa lite under filten. När vi åt så funderades det vilt om vi kanske skulle köpa varsin tavla av gynning och isåfall vilken. hmmm...
Så efter maten så åkte vi tillbaka igen till utställningen och där inhandlades...



Tadaaaaa!

Vår alldeles egna gynningtavla.
(eller ja en av de 75)



supernöjd!

// Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar