söndag 17 april 2011

söndag

Söndagens utflykt gick till Höör (!)
Hittade ett visningshus från Ekeforshus som föll oss i smaken.
Väl där så träffade vi en alldeles underbar dam som var säljare. Vi fick reda på mer om hennes barnbarn Wille, 60-årsfesten som de var på igår och var hennes man jobbade förut än själva huset. Det absolut roligaste var när hon hälsade glatt på en herre (som hon kände) och en annan dam frågade henne lite diskret vad han hette i efternamn.. Varpå säljaren ropar ut:
- Ohhh det där är Olsson, Har du dansat med honom?? Han dansar så väldans BRA med alla kvinnor!!!

Vi gillade huset och när hon skrev ut vad det kostade allt som allt så fick jag fram ett "-Såå billigt! " (vilket så här i efterhand man inte skulle säga till en säljare fick jag höra av Henrik) och då hade kunden gjort tillval för minst 500 000 kr. nice nice..

om vi väljer huset kommer det att ta 9 månader att bygga så då blir det som vårt andra barn och 9 månader kan ju gå ganska fort eller stundtals väldigt långsamt (I know)

Efter huset så skulle vi hitta ett lämpligt fik längs med sjön och hamnade till slut på ringsjöstrand. Eftersom vi känner oss helt friska så tänkte vi göra det ultimata testet för magen. Brunch. Att brunchen stängde 10 minuter efter att vi kom gjorde ju att här fick det gå undan om vi skulle hinna äta av allt. det gjorde vi. åt allt. Det absolut godaste var de egengräddade våfflorna med sylt och grädde. Himmelskt gott.

När vi kom hem fick jag och Molly matkoma och sov i soffan i 2 timmar.
Molly sover fortfarande så det kan ju bli en intressant natt.
Henrik släppte bara av oss och for sedan till Kävlinge golfklubb för att göra golfpremiär.

Imorgon är det trivselhus som ska få sig ett besök och då kommer jag nog garanterat att INTE säga "Gud va billigt det här blir"

// Sandra :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar