tisdag 19 april 2011

husplaner

Efter att ha varit liiiiite sega, eller megasega, vad gäller husplaner på vår tomt så har vi nu fått upp lite fart igen. Ett tag hade vi tom tanke på att sälja tomten och köpa ett äldre hus. Vi var även och tittade på en gammal brun 70-talsvilla och det var bara bra för då insåg vi att bygga nytt hus var nog ändå det vi ville.

Trivselhus och Ekeforshus har fått vår uppmärksamhet och det lutar åt ekeforshuset. Kan ha att göra med att det blir ca 1 mille billigare med deras hus jämfört med trivselhus och då är det inga jättestora skillnader rent byggtekniskt. Henrik har kommit på att vi nog behöver ytterligare ett sovrum som lite gästrum/kontorsrum så då har vi hittat detta hus. Placering av huset blir superbra med tanke på att vi vill ha uteplats på framsidan av huset.


Tanken är att vi ska förlänga huset en aning så det blir ca 160 kvm och flytta köket till där det runda bordet står nu. Kan bli väldigt bra tror vi, vad tror ni??

// Sandra

3 kommentarer:

  1. Tycker det ser toppen och att det även är biiiiiiiiilligt gör ju det hela helt perfekt :)

    Kram Cattis :)

    SvaraRadera
  2. Ser fint ut!! Vad hände med era färdiga ritningar?? Sis

    SvaraRadera
  3. NJa, vi kom fram till att vi inte kommer att kunna hålla i bygget själv och om vi ska få till ett hus så är det nog att köpa ett färdigt koncept så någon annan håller i det.

    SvaraRadera