tisdag 29 september 2009

krogrunda

Fredagen var det dags för partypuma/kassantjejerna träff.. Jag skulle möta upp Helena och Anneli vid fellinins kvart över 18 för där kunna få lite nice mat och vin.. men icke.. knökfullt!! 
Då fick vi ta den näst bästa stället.. Romana. Pizza blev beställt och rödvin skulle avnjutas till detta. Eftersom vi hade vinexperten Anneli med oss så lämnade vi med varm hand över bestämmandet till henne. Men det var inte mycket att välja mellan.. Husets, alternativ 1 och alternativ 2. thats it! tyvärr hade vår söta servitris glömt att läsa på om just de 3 vinerna de hade och det resulterade i förvånandsvärt mycket spring upp och ner för trappan. Till slut efter mycket om o men blev det alternativ 2, Italiensk icke surt vin enligt Anneli. Visade sig att det visst var ganska surt och en samarin fick ge Anneli en lugnare mage :) 

Efter att både pizza och vin var slut så drog vi vidare till old pub som visade sig vara Annelis gamla hood. Öl och cider slank ner innan vi bestämde oss för att gå vidare till Lundia. På Lundia dracks det drinkar och vin och när man har roligt går tiden fort.. det var dax för anneli att ta tåget o Helena bussen hem. Då kom de.... de stora fina valpögonen på Helena. Vi kunde inget annat än stanna kvar ytterligare en timme. Helena hade ju inte varit ute och druckit vin/goda drinkar på över ett år (graviditet och amning) och hon ville absolut inte att det skulle ta slut.... Så vad göra än att gå vidare till  Fellinis och ta en kaffedrink och skvallra vidare.
 
Vid halv tolv lullade jag lite småberusad och med ett stort leende hem i mörkret...

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar