tisdag 29 september 2009

29/9 Mikaeldagen

Tisdag igen. För min del blev det en eftermiddag med en trevlig doktor petandes i örat. Tycker verkligen inte alls det är angenämt när det petas där (har tidigare haft dåliga upplevelser med en finsk manshatar-doktor med misstänkt kulstötarbakgrund inklusive steroider. Sånt sitter i) Hon hittade inget jättekonstigt så det kanske är positivt.

Måndagskvällen tillbringades i Kävlinge i Carinas nya lägenhet. Jättesmaskig soppa med tillbehör stod framdukad till familjerna Klöfver och Boberg, men . . . . . . .
. . . . ett litet villkor för att finna matro (maaadarooo på skånska) vid bord var att just det nyinköpta matbordet behövde sammansättning. En sån tur att två champs från sommarens IKEA-turné dök upp. Undertecknad och Tobbe fixade ihop det i ett nafs . . . . i princip.
Tack Carina vi kommer gärna tillbaks, om vi så ska skruva ihop nåt varje gång. Gå och småflinar åt historien med Cable-Guy som skulle installera TV´n . . . :-)


Imorgon blir det äventyr med gruppen på jobbet. Ska ut på båt-tur i Öresund där grundförutsättningarna är 'kläder efter väder' . . . . kan bli intressant när det utlovas på gränsen till regn och ca 10 plusgrader .. . . .


Missa inte att kika på denna bild nedan på det stora stockholmsrånet . . . . .
/ Henrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar