måndag 15 september 2014

måndag

Titta! Vi kan sitta!
Efter att ha varit vingligare än passagerarna på finlandsfärjan så helt plötsligt så bara lossnade det, eller rättare sagt blev det stabilare. Casper satt länge uppe och gjorde lite lutningar som han lätt rätade upp igen. Duktig kille! Bianca kunde sitta en liten stund men var inte så jätteintresserad utan la sig gärna på filten för att kunna utforska tvättrådet.. igen.. 




En annan stor händelse är att nu är bygget igång med är carport/förråd huset. Så idag har vi haft både en grävmaskin och en lastbil på besök samt en massa gubbar. Förklarade för Molly att vi skulle ha ett till hus där grävskopan tog bort grus. Aha, ska bebisarna bor där? Nja, de får bo kvar i huset med oss men bilarna ska bo där :) Okej, va bra! 
 Eftersom detta är en stor händelse så bjöd vi in lite lekkamrater så sixten med familj kom på fika. Sixten var ju i paradiset eftersom han kunde hoppa på studsmattan och titta på grävmaskinen samtidigt! sen blev det även lek med bilar, fika med bulle, kurragömma och "lilla sjöjungfrun" tittande innan det var dags att säga farväl i ett litet kaosartat stadie. Men det blev bättre och vi hann även med bad för alla kids, jagande av glassabilen med bianca på höften och en gråtandes molly i släptåg. (Den stannande inte och jag fick gå tillbaka med ännu mer gråtandes molly) en lilla sjöjungfru titt igen och lite matlagning innan henrik kom hem. 

en helt normal måndag :) 
// Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar