torsdag 6 maj 2010

tomten


Idag blev jag hämtad på jobbet och vi lämnade ganska snabbt Lund bakom oss. Siktet var inställt på Saxtorp men vi tog en omväg via centan. På lördag ska vi på Leopardfest i Göteborg och Henrik visste inte riktigt vad han skulle ha på sig och centan var svaret på vårt problem. Hittade till slut grejer på New Yorker och glitter som nog kommer att bli superbra. Vi tog en runda på ett helt öde shoppingcenter. Tragiskt att det har gått så utför för mitt absolut favoritställe när jag bodde hemma :( När vi väl hade ätit och shoppat så åkte vi ut till vår tomt. Kontraktet är nu signerat efter att servitutet på tomten har dödats (!) och handpenningen betalas i morgon. 




Här står Henrik på vår mark, den sträcker sig så långt ögat når (på det här fotot..) 







Våra nya grannar som nästan är klara med sitt bygge. På andra sidan ska dansken bygga hus, Sören och hans Fru. Längst bort står bilen vid vår gräns och det gröna byggmaterialet ligger på vår tomt. 

Det här kommer nog att bli superbra :) 

Efter titten, som blev ganska kort eftersom det var svinkallt, åkte vi hem till mamma o pappa. Kaffe, choklad och turkietresa avhandlades samtidigt som vi såg IFK krossa AIK.. nice.. 

Nu ska jag sova. Godnatt 

// Sandra 

2 kommentarer:

  1. Grattis till er tomt. Där gick starten på lite mer konkreta planeringar. Vi pratar mer när vi träffas på söndag. Pappa och mamma i Kungsbacka

    SvaraRadera
  2. Tobbe undrar varför ni har besökt tomten i maj :)

    SvaraRadera