söndag 23 maj 2010

Göteborgsvarvet

Helgen har varit en lång rad med olika äventyr. Färden började tidig lördagmorgon med samling av gänget för fär längs västkusten mot Göteborg. Löparna Henrik S, Carina, Christian, Daniel, Tobbe och jag laddade längs vägen med alla tillängliga former av meditation och Tai-Chi. Vissa bilar laddade dock upp med tävling i 'ring så spelar vi' och 'melodikrysset'. . . .
Lunchbuffé i Kungsbacka hanns med också för att fylla upp eventuella luckor i kropparnas energidepåer, samt hämtning av nummerlappar som hade fixats i förtid (tack för det).

T.o.m pannkakor gick att ladda med.

Löparna satte igång med huvudattrakionen och supportergänget Catarina, Wilmer, Anna, Päivi och Sandra drog ut mot Avenyn för att få de absolut bästa platserna.

Det var riktigt varmt längs med banan i solen. Mot slutet låg det nästan läskigt mycket folk i kanterna som hamnat under vård.

Massor av folk.

Under loppet passerade jag Kenneth Andersson som gärna ställde upp på bild. Han fick visst ny energi efter vätskekontroll för då ångade han förbi igen.
För egen del var loppet ingen upplevelse att memorera. Kändes kass från början och det som främst drev mig till mål var det faktum att bror Martin backat ur så jag kunde besegra honom . . .
Carina och Henrik gjorde imponerande tider och trion Daniel, Christian och Tobbe tog den allra viktigast skalpen: Besegra sträckan.
Gott jobbat allihop :-)

Efter loppet med dusch och återsamling hos Jenny och Mikael (stort tack för att vi kunde ockupera) drog vi vidare till Frågetecknet för god middag som sitter riktigt fint en sån kväll.

Stolt kille med guld i mun.

Smolk i glädjebägarn uppstod vid hemresan på kvällen då någon knackat rutan på bilen. Fullt av glas men konstigt nog verkar vi inte sakna något. Inte ens de välanvända löparkläderna försvann . . .
Surt!

Den midnattsöppna macken fick ställa upp med temporär ersättningsruta.


Dag nr 2 (även kallad stela-ben-dagen) blev en efter härlig frukost hos Jenny och Joel (Återigen tack) tidigarelagd mors-dag-fika. Köket fullt hos föräldrarna Boberg till en härlig paj.



Kidsen Wilmer och Hugo hade funnit varanda redan tidigare på morgonen.
Dagens stora genombrott gjorde annars Adam som tog tjuren vid hornen och lärde sig cykla ordentligt utan stödhjul eller knuff-assistans. Stiligt. Riktigt bra funkar det.

/Henrik

1 kommentar:

  1. Tack för en super helg!
    Tänk att vi alla gjorde det!
    Jag är så stolt över mig själv men även för Daniel och Tobbe som också fixade detta!
    Lite lätt otränade tog vi oss runt i värmen!

    SvaraRadera