onsdag 19 maj 2010

lundakarnevalsspex



Idag fick jag finbesök av Cattis.
Vi skulle kolla på karnevalsspexet i AF-borgen och innan dess hann vi med FIKA :) 
Gillar verkligen detta mysiga café (som jag glömt namnet på) som ligger vid lundagård. Fantastiska mackor och goooooda lattes... mmmm..... 
Efter fika var det raka vägen till borgen. Självklart blev vi liiite sena och möttes av studenter som sa, skynda,skynda det börjar snart!! Vi hann bara komma in innan ljuset slocknade och föreställningen började. Perfekt.. vi gled ner på två stolar och förväntades bli underhållna i ca 1 timmes tid. Det blev vi.  



Spexet handlade om David och Goliat och den hade sina ljusglimtar. Inte det roligaste jag sett men inte det sämsta heller. Lagom roligt :) 

Efter spexet så gick vi genom karnevals området och tittade in i de halvfärdiga tälten. (för de som missat så är det lundakarnevalen till helgen) Hittade det japanska tältet som hade roliga gubbar utanför. Var ju bara tvungna att prova och ta lite foto! Mitt i området hittade vi Anna och Henrik som stod i en lååång kö för att komma in till en annan föreställning. Vi kom fram till att det var ju ganska störigt att just denna helg behöva åka till GBG eftersom karnevalen bara är vart fjärde år. Men ska man heja så ska man :) 





www.lundakarnevalen.se

// Sandra 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar