tisdag 24 november 2009

Juno



Världens sötaste bebis heter Juno Hagström. 
Syrran och jag var och hälsade på kusin Jonas och hans härliga Kerstin och söta Vera i Torna Hällestad. Vi fick frukost och familjen fick massa paket av oss. Juno fick lila Hello Kitty klänning med matchande strumpbyxor och en rosa body att ha under. Vera fick en Molly Mus bok ( jag bara älskar Molly mus... och Kitty :) ) och vi hade även med en present till 35-åringen. En signerad Elvisbok... allt verkade falla familjen i smaken



en trött Juno



En sjukt snygg syrra och Juno! 




Vi tittade även till bygget av Hagström/Ljungs hus i Dalby. Ett jättefint hus med stooor hall :) Vera visade oss hennes rum som hade fått en neongrön vägg och Junos som fått en blå. Det gick inte att bara titta på väggen, man skulle känna in färgen!!! Tyvärr hade de råkat ut för människor som inte kan skilja på sitt och andras. Försökte leka lite CSI och kolla fingeravtryck, hitta DNA spår mm men  det var inte så lätt som på teven. 


1 kommentar:

  1. Tack för ett härligt besök!! Vi uppsakttade alla presenter och snart har vi läst Molly-boken hundra gånger!!! Vilka söta bilder ni lyckades ta på vår dotter (men hon är ju så söööt så det kan ju inte vara så svårt... :-)) Även Linda blev ju snygg på kortet!! ;-)

    Ha det bra! Kram, kram

    SvaraRadera