tisdag 17 november 2009

vad har hänt sen sist?

Förra helgen igen var det Partypumahelg! Sandra kom ner från göteborg och hälsade på oss andra kassatjejer. Jag mötte upp i stan och vi styrde kosan mot södra sandby och Helena m Familj. Efter god lunch och lek med barnen så åkte vi alla tillbaka till lund. Fika och lite stantitt hann vi med innan det blev pizza och ombyte till partykläder. Vi sa hejdå till Sara som skulle titta på Pink i Köpenhamn och efter middagen sa vi även hejdå till Sandra som åkte hem till Göteborg.. men eliten var kvar i vår lägenhet och det blev vin, drinkar, snaps och bailys innan vi kom på klockan 2.00 på natten att det kanske var dax för utgång. Lundia fick ett snabbt besök innan de stängde klockan 3.00.. hehe..  söndagen pratar vi inte om :) 

Torsdagen hade vi lite försenat Fars dags firande hemma hos mamma o pappa. Middag och tårta fick vi innan det blev dax för Center syd VIP-kväll. Jag, Henrik och syrran skulle fynda då nästan alla affärer hade 20 % off. Köpte klänning på MQ  och skärp på HM, syrran skulle köpa jacka men som vanligt så tog hennes velighet överhand och det slutade med no jacka :) 
Helt plötsligt var klockan 23.00 och gallerväggen var på väg ner. Då kläcker henrik ur sig i HMkassakön, skynda, skynda, tigrarana kommer!! på värsta Gunde Svan språk.. just då,vid den tidpunkten var det sjukt roligt och vi skrattade ända ut till bilen..... 


 

Henrik provar mössor på HM :) 

1 kommentar: