torsdag 13 december 2012

lucka 13


I lucka 13 hoppade vår lilla söta luciatärna fram.

Kvart i fyra åkte vi till Mollys dagis och skulle se på deras luciatåg som skulle vara utomhus. Vi skulle även efter tåget vara utomhus och dricka glögg och äta pepparkakor. Vi hade med oss extra tröjor, termobyxor, de varmaste skidjackorna vi hade, raggsockar, halsdukar,mössor och vantar. Är det -8 så tänkte inte jag frysa så mycket. När vi stod på parkeringen och klädde på oss lager efter lager så kom en annan mamma och hälsade på oss och la på pengar för parkering. Iklädd leggings och en lite tjockare kofta... ja, jag frös inte iallafall.. eller lite lite om fingrarna när jag skulle ta bilder med iphonen ;)

Kl 16 kom de första tomtarna, luciorna och pepparkaksgubbarna ut på trappan. Molly var bland de första och gick duktigt och satte sig längst ner på trappan. Hon var naturligtvis världens sötaste tärna!


Hon satt fint hos Anny och sjöng med på alla låtar och speciellt på den traditionella julsången:
" i ett hus vid skogens slut"
Tror det var ca 5 sånger och sen var det slut och under denna korta stund så var det rena paparazzistämningen på alla föräldrar och mor- och farföräldrar :)
Det blixtrade konstant och föräldrar sprang runt runt trappan för att hitta den perfekta bilden.. och vi gjorde likadant. .


Efter sången så hamnade Molly direkt hos Morfar.
Vi stannade en liten stund och drack glögg, åt pepparkaka och lussebulle.
Sen blev det lite lussat hos gammelmormor och ytterligare en fika :)



// Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar