lördag 25 juni 2011

Helgen är slut

Söndag kväll igen efter en helkul helg med massor av händelser.

På midsommardagen passade jag på att meja ner vårt hav av brännässlor på tomten. Hade preparerat med rejäl trimmer men mot nässlor visade sig en helt vanlig lie vara det effektivaste. Lite sympatiskt rogivande också med ett tyst alternativ. Till kvällen var det grillning och midsommar-rester hos Linda o Magnus . . .härligt. En kortmatch med varierande reslutat hanns även med.


På söndagen började vi hos Anna och Henrik Svederud som just flyttat till hus i Kävlinge. Efter en rejäl husesyn blev det fika vid lyckobrunnen o mycket snack. Diskussion kring huruvida mobiltäckningen påverkas av vattetornet är inte över utan jag har tänkt att söka mer fakta. .. . :-)


Nästa stopp blev hos Carina och Daniel i Häljarp som även de köpt hus. Dags för nästa husesyn följt av en härlig grillmeny. Strategierna kring alla motionslopp vi tänkt anmäla oss till drogs upp . . . . . nja, främst är det väl jag som lovar mycket . . . .


I alla fall så vill vi tacka alla vi gästat i helgen så mycket. Molly tackar på sitt sätt med ett leende från i bilen hem.



/Henrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar