söndag 14 februari 2010

resa

Som sagt innan så var vår resa jättehärlig! Vi åkte från lägenheten i taxi för att ta oss ca en halv kilometer till stationen. All denna snö gjorde det omöjligt att rulla väskorna den fjuttiga sträckan. Innan vi lämnade lägenheten var den i ett kaos av väskor, böcker, kläder som skulle med och kläder som inte skulle med och mitt i detta kaos kom det två gubbar från LKF som skulle in och mäta ventilationen. Inga större missöden hände i detta kaos ;)

Väl på plats på kastrup gick allt fint. Planet klarade sig utmärkt genom av-isa-duschen och vi landade 5 timmar senare på Teneriffa. Mange var snäll och kom och hämtade oss vid flygplatsen för att sen ta oss till vårt hotell. Villa Mandi hette vårt hotel och vi fick en jättefin lägenhet på andra våningen. http://www.villamandi.com/



Utsikt från balkongen.
Dagarna gick i solens tecken nästan varje dag (lite molningt vissa dagar) vi solade oss vid poolen och till kvällen gick vi in till staden för att äta och dricka gott.

De fruktansvärt fula glasen på vårt favvis ställe.
Vi spelade nog 142 omgångar plocketolva, läste ut 3 böcker (en glömde vi nog kvar på planet när vi flög hit) och sa "no thank you" till 7875 st inkastare till olika matställen.






Där fanns väldigt många roliga affärer och det räknades och klämdes på en hel del väskor, smycken, klockor och parfymer.
Kom hem med en väska med matchande plånbok och 2 parfymer.
Hade jag bara haft ett visakort och inte ett HM-kort med på resan så hade det nog blivit en hel del mer...



Vi passade på att träffa Mange så mycket som möjligt och åt middag med honom några kvällar. Gun och Stig (manges föräldrar) var oxå på besök så vi hamnade alla en kväll på samma restaurang.





men så kom slutet och det var dax att säga adjö till alla pensionärer, sönderbrända britter och finska barnfamiljer för att åka hem.
Yes-man och nån annan film hann vi med innan vi landade strax innan 1 på natten. Tåget gick precis när vi hade hoppat på så vår hemresa blev ganska smidig och vi kom i säng strax innan halv tre.
Klockan 7 ringde klockan och det var dax att gå till jobbet.
// Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar