söndag 28 februari 2010

Helg

I lördags så hämtade Helena upp mig och vi hade siktet inställt på Malmö och seriös shopping skulle ske. Vi var i malmö på utsatt tid och vi  t o m köade utanför Zara innan de öppnade (Fick en lite känsla hur det kommer att bli när jag är pensionär och väntar utanför ica :) )
Dagen gick jättefort och jag kom aldrig riktigt igång, alltid lättare om man hittar nåt i första eller andra affären.. störigt! Till slut hamnade vi i oasis och där hittade jag till slut en klänning som satt ganska bra.. lite annorlunda och helt ok sommarklänning. Det roliga var att i samma affär provade en tjej en jättefin blå klänning. Hon sa att hon behövde nåt roligt till melodifestivalen. Det var tjejen som gjorde hemsidan och blev intervjuad av måns i slutet på programmet! Vi såg även Sven Melander som tittade på skor i Rizzo shoppen..är grym kändisspanare! En väldigt lyckad lördag. 

Idag tittade vi på hus... igen. Hann med en fika hos anderbergs innan och Wilma o Hannes är så roliga. De lekte picknick o Hannes blev utklädd till pappa :) så sött.... 
Huset var helt ok, familjen ägde även tomten bredvid huset på 3000 kvm.. den är intressant då vi är ganska sugna att bygga något nytt..  to be continued.. 

// Sandra 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar