tisdag 16 februari 2010

Bastard



I torsdags så skulle vi fira att Hanna fått nytt jobb så 13 pers från jobbet begav sig till en ny restaurang i Malmö. 
Bastard. 
Tanken är att varje del av djuret ska komma till användning. 
Efter att ha tittat på de fem huvudrätterna i 10 minuter med skräck i mina ögon valde jag till slut oxkind & hjärta med potatiskaka och vinsås.

och.... det var riktigt gott. 

men något som var så fantastiskt gott var efterrätten.
Etons mess
Den var så sagolik god att varje tugga gjorde ett lyckorus genom hela kroppen. 
marängen var perfekt och passionsfruktsåsen var magnifikt god.
mmmhhmmmmhhhhhhmmmmmmm

kan varmt rekommenderas
// Sandra 


1 kommentar:

  1. Hm... hade nog hellre svultit än att äta kind och hjärta! Modigt av dig!
    Dock så gillar jag iden med att ta till vara på hela djuret!
    Hoppas allt är bra!

    SvaraRadera