fredag 26 februari 2010

dop


Lördagen den 20 februari åkte hela släkten till Torna Hällestads kyrka för att titta på när lilla Juno Greta Elvira Hagström döptes. Trodde kanske lite att det skulle bli surprice bröllop men nä.. De hade dock bjudit som om det skulle vara bröllop. Varenda släkting och en hel del kompisar, tror att vi var närmre 70 pers. Dopet var fint och prästen var väldigt trevlig. Efter kyrkan bar det hem till det nybyggda huset i Dalby. Ett jättefint hus, så man blev ganska sugen på att själv bygga nåt så fint och sluta kolla på gamla 70-tals villor. God mat och trevligt sällskap och vi hann även med lite OS och Anja Pärsson innan vi åkte hem mitt i snöstormen.
// Sandra

3 kommentarer:

  1. Vilken söt liten tjej, är ni kanske släkt?? eller Juno kanske brås på sin mor :-)) Vänta bara OM vi skulle gifta oss, vilken fest det blir då!! Minst 100 gäster och stor fest.....Kanske därför det inte blir något bröllop ;-) Kram

    SvaraRadera
  2. hehe. Ja, det är vi! Ser verkligen fram emot ert bröllop, låter nästan som vårt ;) Hur många var vi på dopet, ink barn?

    SvaraRadera
  3. Vi var 69 med alla barn (inte Juno, hon räknades inte som en gäst... :-)) Kram på er

    SvaraRadera