fredag 9 december 2011

jag var tvungen...

..att beställa lite söta kläder till stumpan! Det var ju faktiskt halva priset och jag behövde lite sysselsättning nu när jag sitter här alldeles själv medan Henrik är på julfest.


1 st kjol, 2 st strumpbyxor och 1 st jumpsuite ska snart komma i brevlådan.
Vill att Molly ska gå när dessa kläder används så jag beställde storlek 86, så det blir en lååååång väntan innan de kan användas.

Sandra

3 kommentarer:

  1. Sött! Vilken stl har hon nu? W har 74 och antingen inbillar jag mig eller så är det han och ALLA andra som har just den stl nu. Nästan omöjligt att hitta ngt i rätt stl. Har du sytt ngt eget till henne förresten? Kan du inte visa i så fall :-)

    SvaraRadera
  2. Tjena soffan! Visst var det! ;) M har 74 nu, bytte ut alla 68-kläder i helgen. Jag har en syrra som jobbar åt en klädesfirma och har väldigt mycket begagnat så jag handlar nästan ingenting i affärerna. Lindex har jag besökt dock och tjejkläder finns det ju mycket mer av än killkläder känns det som. Har en massa tyg som ligger och väntar, blev lite feed-up på att sy efter det enorma lapptäcket, så inga kläder är producerade än.
    How about en fika när Molly är helt frisk? kanske på något av dina stamställen, typ entré eller caroli? :)

    SvaraRadera
  3. Aah så fuskigt ... W har ju iofs två snälla kusiner som lånar ut begagnat till honom också så man ska väl inte klaga :-)
    Nä, förstår vad du menar gällande att tröttna på vissa saker. Har inte virkat något på två månader minst.
    Fika låter mycket trevligt, skriv bara ett meddelande på fejjan när ni känner er på g, så bestämmer vi en dag :-)

    SvaraRadera