söndag 3 oktober 2010

helg i korthet..


Fredag! 

Tittade ikapp 2 program biggest looser. Är verkligen imponerad av alla tjocka människor som efter några månader går ner halva sin vikt. Bara finalen kvar imorgon.

19.00 Handboll
Henrik kom hem och det bar iväg till fredagens aktivitet. Handboll! Lugi mot Kristianstad. Har svårt med att heja på Lugi. Lugi har ju alltid varit den stora fienden mot KHK men jag försöker.. tyckte dock synd om Kristianstad. De kämpade på väldigt väldigt bra och det blev spännande till sista minuten. Zanotti skrek och skällde på domaren hela matchen men det var Kristianstads tränare som fick 2 minuter i slutet efter 1 kommentar till domaren.. hmmm..  Första gången det var lite tryck och stämning i hallen.. Kul! 

Lördag

10.00 Fotboll i Dösjan. 
Noel spelade sista matchen för säsongen och eftersom vi sponsrar laget så var vi ju tvungna att heja på lite extra. Kallt som bara den var det och det var ganska skönt att vi bara hann med andra halvlek :) tyvärr förlust med 2-4 men de var duktiga iallafall. 

11.00 MFF shoppen
Röda faran åkte vidare till Malmö med destination MFF shoppen. Tyvärr var det redan utsålt till sista matchen så det fick bli MFF-Kalmar men det går lika bra. När vi gick runt i butiken och kollade på saker till noel så kom AGON MEHMETI in. Han var före oss i kön och vi tittade och tittade :) Vi fick handlat vår biljetter och grejer till Noels födelsedag och när vi gick mot utgången fick vi en snilleblixt. Autograf!  Fick en autograf på Noels nyckelband och på ett kort och dagen var gjord! fick fram ett tack och lycka till...

12.00 Entré..
..fick ett besök och det blev även lunch där. Skulle byta mina fina örhänge som jag fick av jobbet i torsdags. Blev ett par Laila Bagge örhänge som jag tittat på länge och som jag faktiskt trodde jag skulle få i somras men icke.. Nu är jag lycklig ägare av ett par svarta döskalleörhänge :) 

13.45 Nova
Behöver en jacka för vintern. Hittade 2 mammajackor. Polaren och pyret hade den bästa (och självklart dyrast) men den får det bli. Kan inte hjälpas att vi blir 2000 kr fattigare :( 

16.00 hem
Slappa lite för att sen komma i partymode för att åka till Anna och Martin i Furulund.  Fick letat fram ett par svarta mammabyxor i syrrans kasse och de satt som handen i handsken! Blev så sjukt nöjd! 

18.30 Anna o Martin 
Kvällen var mycket trevlig och innehöll god mat, "så ska det låta" och laktosfri mjölk. 

01.00 
Hemma

Söndag
12.00 fiskarhedensvillan
Villavisning i Barsebäck.

13.00 Götenehus
Blev sjukt besviken. I tidningen visades ett stort fint 1-planshus och när vi kom till visningen så var det ett litet 1 1/2 plans hus. störigt! 

14.00 Tomt
Åkte och hämtade upp Anna och Martin och åkte till vår tomt. Fika på slänten och tomtvisning. trevligt trevligt. 

15.15 mamma o pappa
Martin ska bygga garage/förråd i Furulund och behövde inspiration. Vad är bättre än visa pappas ca 120 kvm olika förrådsbyggen! Alla glada och nöjda. Pappa fick visa oss ägorna och Martin fick idéer :) 

17.00 Pizza
Pizza från milas och ryder cup. 

Nu 
Slappe i soffan... behövs!

// Sandra :) 

1 kommentar:

  1. Idag 4 okt. gratulerar vi er på bröllopsdagen den andra i ordningen. Allt gott till er önskar föräldrarna i Kungsbacka.

    SvaraRadera