onsdag 13 juli 2011

utflykt



Nu har vi varit husägare några dagar och vi det är GÖTT!!!
Igår blev det intaget frukost, fika och grillning på uteplatsen och det var sjukt nice. Vi fick även hälsat på herr igelkott som har sitt bo under trappan och lagom kom ut när det började bli mörkt. Satt inte lika lugnt som henrik utan jag fick snabbt som ögat upp båda benen i stolen och hade stenkoll så den inte skulle börja anfalla :)
På dagen hade vi även finbesök av Camilla, Moa, turbomax, Jenny och Selma. Molly fick finfina kläder och vi en fikastund. Efter besöket tog Molly en 2,5 timmes vilapaus vilket jag var såååå grymt tacksam över. La mig i solstolen och läste nästan klart "hundraåringen bla bla.." Har ni inte läst den så läs den! Jätterolig bok, har skrattat högt många gånger åt Allan Karlssons fantastiska äventyr.

Idag var ju inte vädret lika roligt så det blev en tur till svågetorp och Ballingslövs kök. Har nästan bestämt oss för köket studio i vitt med grå bänkskiva. Har släta luckor nu och tycker det är aningen tråkigt men men.. vi kan ändra oss igen. Ikea fick även ett besök och vi började med mat. Henrik fick fram en ny app som mäter ljudnivå och det var HÖGT.. mellan trafik och motorsåg. Så det blev snabbkäk då Molly ville sova men inte riktigt kom till ro under vår måltid.. no shit..Stackaren somnade så fort vi rullade in på den tysta köksavdelningen. Gjorde nog den billigaste turen då hela kalaset kostade oss 149 kr.

Vi passade även på att testa babybjörnen bakochfram vilket till Mollys förtjusning gick alldeles utmärkt.


Nu laddar vi snart för fotboll..
Heja sverige!!!!

// Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar