söndag 7 november 2010

Söndag

Började dagen med att hämta upp Sandras mormor för färd till föräldrarna Andersson. Det var en stor dag, Ingvar skulle se på fotbollsfinalen från finaste läktar-loge och Magnus skulle också dit så vi andra fick boka upp oss till middag inför TV-sändningen. Samtliga verkade vara överens om att guldet skulle till Malmö.

Vi drog vidare till vår tomt, där vi snackade med grannarna och fick mätt upp tänkt husplacering. Nu börjar det bli verkligt även i huvudet.
Mor och far Boberg: Idag skördade de majsen.

Nästa anhalt var Sasserssons. Lille Jamie fick sitt första besök av oss. Tre månader gammal och för tidigt född så blev det lite väl långt innan denna visit, men nu verkar han frisk, pigg och kry.
Kul att träffa hela familjen, känns som det var väldigt länge sedan.

Fick skynda åter till Anderssons där Stina lagat kanonfin söndagsmiddag just i tid för fotbollen. Malmö skulle ju ta sig an Mjällby och förväntansfulla bänkade vi oss tillsammans med Stina, Herta, Linda och grabbarna Noel o Jack. Guldet skulle ju bara spelas hem och det lyckades de alldeles utmärkt med. GRATTIS!



Parallellt med fotbollen höll jag även ett öga på sändingen från Brasiliens GP i formel 1. Jack är trogen följeslagare vid de observationerna, så glada i hågen ville vi öva däcksbyte ute i mörkret efteråt. Får se om mina instruktioner räcker för att han ska klara det själv till våren . . . . .


Imorgon är det måndag igen och dags för vardag. Snart helg igen :-)
/Henrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar